Kép: | Név: | Elérhetőség: | Ár: | Tulajdonságok: | Gyártó cikkszám: | Kosárba |
ORIJEN Regional Red gabonamentes kutyatáp - 2kg ♦ 6kg ♦ 11.4kg
|
Raktáron
|
11.799 Ft
|
|
orirrd0xx
|
||
ORIJEN Regional Red gabonamentes kutyatáp - 2kg
|
Raktáron
|
11.799 Ft
|
|
orirrd002
|
||
ORIJEN Regional Red gabonamentes kutyatáp - 6kg
|
Raktáron
|
28.299 Ft
|
|
orirrd006
|
||
ORIJEN Regional Red gabonamentes kutyatáp - 11.4kg
|
Raktáron
|
45.999 Ft
|
|
orirrd011
|
Leírás és Paraméterek
Miben más az ORIJEN kutyatáp az általános kutyaeledelekhez képest?
Minden kutyának fehérjedús étrendre van szüksége. A tápanyagok legtermészetesebb és legtáplálóbb formában kerülnek felhasználásra. Az eledelben lévő vörös húsok, belsőségek és porcok - a kutya természetes étrendjét másolják le. A belsőséggel bevont tápszemcse ízesebbé teszi az eledelt kedvenceink számára.
Az Orijen 5 Biologically Appropriate jellemzők:
- a kutyatáp bőséges húsokban (85%) és fehérjékben (38-44%)
- egyedülálló friss hústartalom - friss hústartalom (2/3), szárított hústartalom (1/3)
- választékos, minőségi friss húsok - Heritage vörös húsok / szabadon tartott baromfik és mélyalmos tojás / vadon és fenntarthatóan fogott egész halak
- Wholeprey - szupertáplálék kutyáknak, macskáknak (hús, belsőségek, porcok és csontok)
- alacsony szénhidrát és glikémiés index
Az Orijen Regional Red analitikai összetevő - minőségi alapanyagok
Fehérjetartalom: 6 különböző állatból
- Angus marha
- vaddisznó
- préribölény
- Romney bárány
- Yorkshire sertés
- vadon fogott egész szardínia
Metabolikus energia (számított) = 3860 kcal/kg (250 ml pohár = 120 g = 465 kcal).
Az energia 39 % -a fehérjékből, 42 %-a zsírokból, 19 %-a szénhidrátokból származik.
Az ORIJEN adagolási mennyisége és az etetés gyakorisága - Mégis mennyi kutyatápot adjak és hányszor?
Az ORIJEN Regional Red több kalóriát biztosít fehérjékből és zsírokból, mint szénhidrátokból a természetes étrendhez hasonlóan. Így a makrotápanyagok ideális arányban látják el a szervezetet energiával, ennek köszönhetően a kutya állandóan csúcsformában lesz és jelentősen csökken az elhízás kockázata is.
Napi adagolás: az első időszakban a táblázatban található értékek szerinti, majd a testsúly változásának arányában módosítható a megadott mennyiség. Napi kétszeri etetés javasolt, szárazon vagy enyhén nedvesen. A minőség megőrzése érdekében, a zsákot gondosan vissza kell zárni, száraz és hűvös helyen tárolandó.
Kölyökkutya: 6- 12 hetes korban a felnőtteknek javasolt mennyiségnél kétszer, 3-6 hónap között másfélszer, 6-11 hónapos kor között 25 %-kal több tápra van szüksége.
Vemhesség: a felnőtteknek javasolt mennyiségnél 25 %-kal nagyobb adaggal kell kezdeni, majd ez fokozatosan emelhető 50 %-kal nagyobb mennyiségre.
A laktációs időszak alatt, pedig korlátlan táplálkozási lehetőséget kell biztosítani az anya kutyának.
Állat típusok | Kutya |
Csirkementes? | igen |
Csoport életkor alapján | Bármely életkorban |
Eledelek kiszerelései | Zsákos |
Eledel specialitások | Gabonamentes - Grain Free |
Gabonamentes? | igen |
Eledel Súlya | többféle kiszerelésben |
Gyártók, márkák | Orijen |
Gabonamentes | |
Hús alapanyag | Angus marha, vaddisznó, préribölény, Romney bárány, Yorkshire sertés, szardínia |
Fehérje-/zsírtartalom | 38/18 |
Aktivitás | normál energiaigényű kutyáknak |
Emészthetőség | jól emészthető, természetes forrásból származó alapanyagok |
Egészséges bőr és szőrzet | omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz |
Összetétel
Összetétel: Friss angus marhahús (11 %), friss vaddisznóhús (4 %), friss préribölényhús (4 %), friss vagy nyers romney bárányhús (4 %), friss yorkshire sertéshús (4 %), friss marhamáj (4 %), friss marhabendő (4 %), friss egész csendes-óceáni szardínia (4 %), friss egész tojás (4 %), friss vaddisznómáj (4 %), bárány (dehidratált; 4 %), marha (dehidratált; 4 %), egész hering (dehidratált; 4 %), birkahús (dehidratált; 4 %), sertés (dehidratált; 4%), friss báránymáj (3,5 %), friss báránybendő (3,5 %), egész szardínia (dehidratált; 3 %), friss sertésmáj (3 %), egész vöröslencse, egész zöldlencse, egész zöldborsó, lencserost, egész csicseriborsó, egész sárgaborsó, egész tarkabab, marhazsír (1 %), sertészsír (1 %), heringolaj (1 %), marhaporc (dehidratált; 1 %), fagyasztva szárított marhamáj, fagyasztva szárított marhabendő, fagyasztva szárított báránymáj, fagyasztva szárított báránybendő, friss egész spárgatök, friss egész pézsmatök, friss egész cukkini, friss egész paszternák, friss sárgarépa, friss egész alma (red delicious fajta), friss egész bartlett körte, friss fodros kel, friss spenót, friss céklalevél, friss tarlórépalevél, barnamoszat, egész tőzegáfonya, egész kék áfonya, fanyarkabogyó, cikóriagyökér, kurkumagyökér, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.
Adalékanyagok (per kg): Technológiai adalékok: természetes forrású tokoferolokban gazdag kivonat. Tápanyagadalékok: cink-kelát: 100 mg.
Zootechnikai adalékok: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6CFU.
Kalóriatartalom és megoszlás: Metabolikus energia (számított) = 3860 kcal/kg (250 ml pohár = 120 g = 465 kcal). Az energia 39 % -a fehérjékből, 42 %-a zsírokból, 19 %-a szénhidrátokból származik.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje (min.) 38 %, Zsírtartalom (min.) 18 %, Szénhidrát (NFE) 18 %, Nyersrost (max.) 5 %, Nyershamu (max.) 9 %, Nedvesség (max.) 12 %, Kalcium (min.) 2,0 %, Foszfor (min.) 1,4 %, Omega 6 (min.) 2,3 %, Omega 3 (min.) 1,0 %, DHS (dokozahexaénsav) (min.) 0,2 %, EPS (eikozapentaénsav) (min.) 0,15 %, Glükózamin (min.) 400 mg/kg, Kondroitin (min.) 250 mg/kg
Vitaminok: A-vitamin 65000 NE/kg, D3-vitamin 2400 NE/kg, E-vitamin 172 NE/kg, B1-vitamin (tiamin) 5,00 mg/kg, B2-vitamin (riboflavin) 23,1 mg/kg, B3-vitamin (niacin) 95,1 mg/kg, B5-vitamin (pantoténsav) 18,4 mg/kg, B6-vitamin (piridoxin) 3,50 mg/kg, Folsav 1,27 mg/kg, B12-vitamin (cianokobalamin) 0,18 mg/kg, Kolin 2000 mg/kg
Ásványi anyagok és nyomelemek: Kálium 0,76 %, Nátrium 0,37 %, Klorid 0,40 %, Vas 250 mg/kg, Réz 14,8 mg/kg, Mangán 15,9 mg/kg, Magnézium 0,12 %, Cink 190 mg/kg, Jód 3,24 mg/kg Szelén 1,41 mg/kg
Aminosavak: Arginin 2,73 %, Hisztidin 0,91 %, Izoleucin 1,45 %, Leucin 2,96 %, Lizin 2,46 %, Metionin 0,73 %, Fenilalanin 1,80 %, Treonin 1,68 %, Triptofán 0,30 %, Valin 1,91 %, Cisztin 0,54 %